Credem că fiecare a participat cel puțin o singură dată la petrecerea burlăcițelor fie în calitate de prietenă a miresei, ca nașă sau chiar de mireasă iar cel mai potrivit este să oferi niște cadouri personalizate pentru a marca această ocazie. Motivul este unul destul de simplu de ghicit. Fiecare invitată la petrecere va putea să păstreze drept amintire obiectul pe care l-ai ales. Acest obiect poate să fie o cană, o ramă foto, un tricou personalizat iar ideile pot să fie infinite.

Cadouri personalizate, o idee bună pentru a-ți surprinde prietenele

Să oferi cadouri personalizate la petrecerea burlăcițelor este un gest care va fi apreciat de toate prietenele tale care participă la acest eveniment. Acestea vor deveni amintiri de preț ale momentului cel mai special la care au luat parte. Dar, pentru ca aceste cadouri personalizate să fie de impact, alege ceva de calitate pentru a putea fi utilizat pe termen lung. În funcție de numărul invitatelor care vor fi prezente la petrecerea burlăcițelor stabilește un buget pentru daruri.

Acestea din urmă trebuie să fie doar cu caracter simbolic și, de exemplu, poți combina o cană personalizată cu un pachet mic de cafea de calitate și bomboane din ciocolată. Este important să fii cât mai creativă mai ales la capitolul personalizare deoarece un mesaj haios va smulge un zâmbet de fiecare dată iar un text simplu dar încărcat de emoție le va face pe prietenele tale să își aducă aminte de acest moment cu drag de fiecare dată când vor utiliza obiectul personalizat primit la nunta ta.

Descoperă la Memories Gifts cele mai originale idei pentru evenimentul tău

Pentru inspirație dar și pentru idei bune, vei găsi tot ce ai nevoie pe website-ul www.memoriesgifts.ro. Fiecare obiect utilizat pentru a crea cadouri personalizate sunt de calitate iar printurile sunt rezistente, astfel încât să poată fi utilizate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 4 =