Despre noi

MemoriesGifts a luat naștere în 2017 datorită unei pasiuni de a surprinde prietenii cu obiecte personalizate care să trezească amintiri și emoții. Acoperim o gamă largă de produse personalizate, tehnicile folosite fiind prin imprimare, gravare sau brodare.

Am pornit de la fraza „Momentele frumoase din viața ta trebuie prețuite zilnic, nu uitate pe un CD prăfuit”, care ulterior a devenit și sloganul nostru și astfel am dat viață brandului „Memories Gifts“.

La început am dăruit prietenilor și familiei diverse cadouri personalizate, realizate de noi.

 

Reacțiile lor au fost cele mai frumoase forme de mulțumire. După aceea am adunat păreri de la oamenii pe care îi cunoaștem și i-am rugat să răspundă sincer la întrebarea: „Ce înseamnă pentru tine un cadou personalizat?”.

Iar răspunsurile au fost atât de mulțumitoare încât ne-am decis să continuăm povestea noastră la nivel național.

 

Pentru unii înseamnă o poveste, o amintire amuzantă, pentru alții iubire sau un cadou unicat, dar pentru noi tot ceea ce contează este că putem ca prin produsele noastre să livrăm emoție.

Fie că sunteți în căutarea unui cadou pentru familie sau prieteni, pe site-ul nostru veți găsi tricouri (imprimate sau brodate); căni, rame foto imprimate pe sticlă, placă de ardezie (piatră), gravate pe lemn sau cu inserție foto; tablouri canvas de diferite dimensiune; ceasuri; fustițe pentru diferite evenimente; păturică și pernuță brodată pentru bebeluși; șorturi; prosoape brodate; cutii de vin gravate; portofele gravate; brelocuri; pernuțe imprimate sau rucsăcei pentru școală.

 

Ești in căutarea unui cadou personalizat pentru o persoană specială, dar nu ști ce să alegi?

 

Noi te putem ajuta prin: Gravare cu echipamente laser trotec Un concept nou pentru sistemele laser cu ajutorul căruia putem grava, decupa și marca o gamă largă de materiale.

Imprimare prin presă termicăPresa termica este un echipament ce utilizează platane încălzite pentru a crea obiectele personalizate dorite.

Imprimare Canvas Deținem echipamentul ideal pentru realizarea tablourilor de mari dimensiuni, folosind doar materiale de înaltă calitate.

Croitorie si Brodare Dispunem de echipamente prin care putem furniza echipamente brodate necesare spitalelor, cabinetelor medicale sau salopete și echipamente de lucru necesare activității profesionale.

Echipa Memories Gifts Întotdeauna lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună calitate a produselor și serviciilor noastre pentru clienții MemoriesGifts.

Încă indecis în alegerea cadoului? Contactează-ne acum!

Echipa noastră de experți te poate îndruma spre alegerea cadoului ideal.