Cos Cumparaturi

Sub-total: 50,00 lei

Vezi coșulFinalizare

Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de livrare gratuita
50,00 lei 1

Politică de confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) Memories Gift Makers S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a-ti putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind comenzile tale, de a-ti aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii.


Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin e-mail, la adresa [email protected].

 

Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a Memories Gift Makers S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Memories Gift Makers S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Memories Gift Makers S.R.L.., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Memories Gift Makers S.R.L.  atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
 
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, ai dreptul de a va opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
 
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa [email protected] va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interviti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 
Astfel, memoriesgifts.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
memoriesgifts.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul memoriesgifts.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
 
De asemenea, Memories Gift Makers S.R.L. poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători. Informatiile tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

PRINCIPII GENERALE REFERITOARE LA ABORDAREA DE CATRE ADMINISTRATOR A DATELOR PERSONALE ALE UTILIZATORILOR

1. Datele personale ale Clienţilor furnizate în timpul înregistrării în Magazin sunt prelucrate de către administrator. exclusiv în scopul realizării comenzilor; ele mai pot fi prelucrate şi în scopuri de marketing, dacă Clientul îşi exprimă acordul pentru acest lucru, într-o declaraţie separată.

2. Administratorul nu vinde, nu pune la dispoziţia unor terţi datele personale sau de contact ale Utilizatorilor fără acordul expres al acestora. Singurele împrejurări în care vom fi obligaţi să o facem va fi la cererea instanţelor judecătoreşti, poliţiei, parchetului  sau altor organe de urmărire judiciară.

3. Utilizatorul rămâne anonim până în momentul efectuării primelor cumpărături online, al abonării la newsletter sau completării formularului de contact pe pagina de web.  In aceste cazuri este necesar să se furnizeze (pe cale electronică sau în orice alt mod) anumite date de contact, care vor fi apoi transmise în sistemul de contacte al administratorului.

4.  Efectuarea de către Utilizator de cumpărături în magazinul memoriesgifts.ro şi totodată înregistrarea în magazine sunt legate de exprimarea acordului pentru colectarea şi prelucrarea datelor personale, în înţelesul Legislatiei în vigoare. Aceste informaţii servesc exclusive scopurilor legate de realizarea comenzii, inclusiv emiterea dovezii vânzării (bon fiscal sau factură fiscală) şi expediţiei produselor. Pentru aceasta magazinul memoriesgifts.ro are dreptul de a pune datele colectate la dispoziţia partenerilor săi comerciali, numai pentru realizarea corectă a comenzii.

5. Conform legislatiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor personale colectate de către noi.  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la email: [email protected]

 

1.     Principii de protecție a datelor  

 • Colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specificate, explicite și legitime. Datele nu vor fi procesate către terți într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;

 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;

 • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;

 • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară;

 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, cât și de la dreptul de portabilitate al datelor.

 

2.     Datele personale

 • Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect).

 • Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 

3.     Colectarea datelor personale

        Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

 • Numele și datele de contact (Colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare)

 • Colectăm date despre dispozitivul tau și despre modul în care și interacționezi cu produsele noastre.

 • Colectăm date despre caracteristicile pe care le utilizați, articolele pe care le achiziționați și paginile web pe care le vizitați.

 • Colectăm date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare și aplicațiile software instalate pe dispozitivul tau, inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limbă.

 

4.     Scopul colectarii datelor personale

 • informarea clienților/cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achizitionate;

 • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.

 • cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpărătorului.

 • De asemenea, Memories Gift Makers S.R.L. poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători. Informatiile tale cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. 

 

5.     Utilizarea datelor personale

 • vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopul mai sus menționat.

 • vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru oricare din scopurile menționate mai sus (pct. 4).

 • vom pastra inregistrariile convorbirilor telefonice pe o perioada de maxim 6 luni. 

 • accesul la datele personale este strict limitat personalului Memories Gift Makers S.R.L., asociaților care dețin autorizația necesară și nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

 

Dacă utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, aceștia sunt rugați să contacteze ADMINISTRATORUL la adresa de email [email protected]

 

6.     Securitatea procesării

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea atât cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.

Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise către ADMINISTRATOR la adresa de email [email protected].

 

7.     Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale

 • clienții au dreptul de a solicita în orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate.

 • pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanță.

 

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obține informații legate de datele personale (dacă la solicitarea unui terț, am stocat sau am prelucrat oricare din datele tale cu caracter personal), te rugăm contactezi ADMINISTRATORUL la adresa de email: [email protected].

 

8.     E-mailuri de marketing

Memories Gift Makers S.R.L. are dreptul să trimită clienților e-mailuri de marketing cu consimțământul acestora. Această formă specifică de consimțământ trebuie dată în mod liber, informată specific și precis.

Aceste cereri sunt îndeplinite în momentul în care clienții au optat să primească e-mailuri de marketing (au aprobat activ), bifând secțiunea „Doresc să primesc newsletter “, afișată la întregistrarea unui cont nou, la abonarea pentru newslettere precum și în contul personal.

*Prin text se înțeleg acele comunicări de tip sms trimise pe telefonul mobil sau notificările push ce apar în browserul de Chrome sau Firefox.

Clienții vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere și fără costuri, asupra procesării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, fără a trebui să furnizeze justificări concrete. Clienții pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare în mesajele de e-mail pe care aceștia le primesc sau pot trimite un mesaj la [email protected]. Odată ce clientul și-a exprimat dezacordul, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

 

*E-mailurile de marketing conțin informații pe care le considerăm interesante pentru client, promoții și oferte de ultimă oră legate de produsele și serviciile noastre.

 

9.     Plângeri

 • clienții au dreptul să adreseze o plângere legată de procesarea datelor lor personale. Toate întrebările și plângerile vor fi prelucrate de către ADMINISTRATOR în timp util.

 Plângerile pot fi trimise catre ADMINISTRATOR, [email protected]

 

10.  Modificări ale acestei politici

Această politică poate fi actualizată din când în când, de exemplu în urma modificării legislației relevante sau schimbării structurii corporative în cadrul Memories Gift Makers S.R.L..

În cazul în care se fac modificări ale acestui material, clienții vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să intre în vigoare.

Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

 

 

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor,  garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,  și libera circulație a acestor date.

 

 

Modalitati de dezabonare de la newsletter (stergerea adresei din baza de date cu abonati)

 1. In fiecare mesaj poti apasa butonul “Dezabonare”, iar pe pagina pe care vei fi redirectionat trebuie sa confirmi stergerea din baza de date;

 2. In contul de client poti alege sa nu mai primesti newsletter-ulmemoriesgifts.ro;

 3. Trimite o cerere de dezabonare pe email la [email protected] si adresa ta va fi stearsa din baza de date.

 

Stergerea datelor personale

Daca doresti sa stergem toate date tale personale, trimite-ne o cerere la [email protected]. Vom sterge imediat toate datele pesonale sau alte informatii considerate sensibile.

 

Cookies

Site-ul nostrumemoriesgifts.ro utilizează așa-numitele Cookie-uri. Utilizăm aceste module pentru a vă pune la dispoziție o ofertă relevantă, eficientă și ușor de utilizat. Modulele cookie sunt fișiere mici stocate pe computerul/dispozitivul utilizat prin browserul tau. Folosim în principal așa-numitele “Session Cookie”-uri. Acestea sunt șterse imediat după vizita ta pe site-ul nostru. Cookie-urile nu dăunează dispozitivului tau și nu conțin viruși. Ca utilizator, de obicei, puteți dezactiva cookie-urile în browserul tau. Cu toate acestea, nu este posibil să utilizezi toate funcțiile site-uluimemoriesgifts.ro atunci când dezactvezi cookie-urile în browser.