Termeni si conditii

Identificarea companiei

Memories Gift Makers S.R.L., cu sediul in Iasi, strada Stejar, nr.13B, bloc i2, scara C, etaj 4, apartament 4, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J/22/414/2019, avand CUI 40501698, administrator Paduraru Cristina Petronela.

Informații generale

www.memoriesgifts.ro reprezintă un serviciu de comerț online / comerț electronic / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site, prin telefon sau prin email. Produsele comercializate de Gift Makers S.R.L. sunt produse personalizate dupa cerintele clientului.

Înregistrare

Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.memoriesgifts.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa din actul de identitate, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email [email protected]. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

Cum comand?

Dacă doriţi să cumpăraţi produse de pe site-ul www.memoriesgifts.ro trebuie să completaţi informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

Cum plătesc?

A. Plata in numerar – Ramburs, la curier

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare.

 

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Preţuri şi taxe

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi includ TVA. Pretul afisat se poate modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.memoriesgifts.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.memoriesgifts.ro nu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente pe www.memoriesgifts.ro.
In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost efectuata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional.

 

VOUCHERELE de cumparaturi nu sunt valabile pentru produsele care sunt deja la reducere si nici NU se cumuleaza cu alte vouchere de cumparaturi.

Contract

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.memoriesgifts.ro sunt proprietatea exclusivă a www.memoriesgifts.ro. Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului www.memoriesgifts.ro.

Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: [email protected]. Vă asigurăm că echipa www.memoriesgifts.ro va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Gift Makers S.R.L.  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari Gift Makers S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la [email protected]. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Returnarea produselor

Atentie!

In cazul in care clientul cere personalizarea produsului intocmai dupa dimensiunile sale, ne asumam dreptul de a refuza returul coletului, in conformitate cu Art. 10, lit. c, din OG 130/200: (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.